Accueil > Centre de Doc > Dossiers documentaires
![]() ![]()
Cote : VJ04
Schippers, R. R.Langues : français Fiche n° : 2605 Ouvrage African indigenous vegetables : an overview of the cultivated species Chatham (UK) : National Resources Institute, ACP-EU Technical centre for agricultural and rural cooperation, 2000. - 214 p, ill., couleur, photos. Abbréviations p. 209. Index pp. 210-214 ![]() |
![]() ![]() ![]()
Cote : En ligne
Spray, zonaLangues : anglais Fiche n° : 7437 Article de périodique Alaska’s Vanishing Arctic Cuisine University of California Press, 2002. - pp. 30-40 ![]() |
![]() ![]() ![]()
Cote : En ligne
Sowerwine, JenniferLangues : anglais Fiche n° : 7372 Article de périodique Enhancing Tribal Health and Food Sovereignty Among the Karuk, Klamath, and Yurok Tribes in the Klamath Basin through Collaborative Partnerships Western Rural Development Center, 2016. - pp. 5-8 ![]() |
![]() ![]() ![]()
Cote : En ligne
Wang, H.L.; Hesseltine, C.W.Langues : anglais Fiche n° : 7072 Article ouvrage Glossary of indigenous fermented food In Indigenous Fermented Food of Non-Western Origin New York / London : New York Botanical Garden / Mycological Society of America / Hafner Publ. Company, 1986 (Mycologia Memoir) ![]() |
![]()
Cote : WB02
Steinkraus, Keith H. (dir.)Langues : anglais Fiche n° : 2988 Ouvrage Handbook of indigenous fermented foods New-York : Marcel Dekker, 1995. - 776 p, Etudes et bibliogr. liées aux nourritures fermentées indigènes pp. 697-755. Index pp. 757-776 (coll. Food science and technology) ![]() |
![]() ![]()
Cote : En ligne
Langues : anglais Fiche n° : 7373 Document électronique Indigenous Food and Traditional Recipes In NativeTech Native Web, 2005-2010 ![]() |
![]() ![]()
Cote : En ligne
Jennings, DylanLangues : anglais Fiche n° : 6897 Article de périodique Manoomin mino-bimaadiziwin. Ricing, a good way of living the Great Lakes Indian Fish & Wildlife Commission, 2015, pp. 3-5 ![]() |
![]() ![]()
Cote : En ligne
Langues : anglais Fiche n° : 7375 Plaquette Mino Wiisinidaa ! Eat safe fish (Let’s Eat Good Fish! Traditional Fish Recipes from the Anishinaabe people) 2015 ![]() |
![]() ![]() ![]()
Cote : En ligne
Chinyere, I.; Onyekwere, S. EkeLangues : anglais Fiche n° : 5579 Article de périodique Nigerian indigenous fermented foods : their traditional process operation, inherent problems, improvements and current status Londres : Elsevier, 1996. - pp. 527-540 ![]() |
![]() ![]() ![]()
Cote : En ligne
Santich, BarbaraLangues : anglais Fiche n° : 5822 Article de périodique Nineteenth-Century Experimentation and the Role of Indigenous Foods in Australian Food Culture Canberra : Australian Humanities Review - Australian National University (ANU), 2011. - pp. 65-78 ![]() |
![]() ![]() ![]() ![]()
Cote : En ligne
Sosbe, Kathryn - Office of Communication, U.S. Forest ServiceLangues : anglais Fiche n° : 7374 Article de presse Reaching Back to Traditional Native American Cooking in Search of Healthier Meals U.S. Department of Agriculture, 2013 ![]() |
![]() ![]() ![]()
Cote : En ligne
Grai, Clara; Meissner, Tammi; Rodewal, Edy; Krohn, Elise; Cooper, Chris; Mousseau, Richard; Cottier, Nichole; National native networkLangues : anglais Fiche n° : 7376 Ouvrage Traditional foods resource guide for Indian Health Service areas - Alaska, California, Great Plains and Portland SEARHC / Keepit sacred, 2016. - 53 p. ![]() |
![]() ![]()
Cote : En ligne
Spray Starks, Zona; Adams, Ash (Photographies)Langues : anglais Fiche n° : 7438 Article de périodique What Is Eskimo Ice Cream? Answer: Not your typical summer dessert 2016 ![]() |